Aanleg is vakwerk

Bij het aanleggen van een tuin komt heel wat specialistische kennis kijken.
• Grondwerk: Misschien ligt uw tuin te hoog of is de grond uitgeput. Wij graven het teveel af of brengen juist nieuwe grond aan. Onder tuinpad en terras komt natuurlijk geel zand.
• Straatwerk: Uw bestrating komt er strak in te liggen en dat blijft ook jarenlang zo. Daar kunt u op rekenen. Door tegels in te voegen kun je voorkomen dat er onkruid tussen komt.
• Bouwelementen: Een fraaie schutting, een pergola voor de druif, gemetselde muurtjes, een gietijzeren hekwerk. Noem het maar op. Wij plaatsen alles voor u.
• Water: Van de grootste natuurlijke vijver tot een strakke waterpartij in een kleine achtertuin.

• Installaties: Sfeervolle verlichting in uw tuin, slimme plekken voor stopcontacten, een pomp in uw vijver. Een computergestuurde beregeningsinstallatie die uw tuin automatisch sproeit, ook tijdens vakanties. Dat hoort allemaal bij ons werk.
• Beplanting: Natuurlijk weten we alles van beplanting. Wat bloeit in welk seizoen? Hoe hoog wordt het? Kan het tegen vorst? Kan het in een pot op het terras?

Doorpakkers

Het team van Hovenier Horstman is enthousiast en flexibel, en houdt van doorpakken. Geen enkel project is te gek. We hebben alle benodigde kennis in huis plus een compleet machinepark, zoals een minikraan en shovel, voor al het zware werk. Daardoor kunnen we efficiënt werken, terwijl toch alles met grote zorgvuldigheid gebeurt. We realiseren ons veel te goed dat elk detail belangrijk voor u is.

Hoveniersbedrijf Horstman beschikt over een uitgebreid machinepark, zo hebben we een knik mops, minikraan, minigraver, kiepaanhangwagens, trilplaat, zaagtafels zowel voor hout en steen en dergelijke. Doordat Hoveniersbedrijf Horstman gebruikt maakt van deze machines, scheelt het veel uren.