Onderhoud - uw tuin het hele jaar op orde

Een tuin vraagt regelmatig onderhoud. Het gras moet gemaaid, de heg gesnoeid, planten verpoot, zomergoed erin, onkruid eruit.

Houdt u van tuinieren? Dan is dit het werk wat u het liefste doet. Maar misschien hebt u te weinig tijd, zijn sommige klussen te zwaar of vindt u tuinieren een vervelende klus die te vaak terugkomt.
Overweeg dan eens al het onderhoud of een deel daarvan uit te besteden. Dat neemt u een hele zorg uit handen en levert u tijd op die u ergens anders aan kunt besteden.

Wat is er mogelijk?

•   Ik wil zelf niets meer doen aan mijn tuin.
Voor een vast bedrag per jaar onderhouden wij uw hele tuin. U bepaalt hoe vaak wij moeten komen, bijvoorbeeld elke maand of elke twee maanden.
•   Ik wil het lichte werk zelf blijven doen en het zwaardere werk graag kwijt.
Misschien wilt u hulp bij het snoeien. Of wilt u oude planten uit de tuin. Heeft de vijver een schoonmaakbeurt nodig? Wij nemen graag dit werk van u over.
•   Ik wil graag samen met jullie in de tuin werken.
Dat vinden wij leuk en gezellig bovendien! We kiezen een dag uit en gaan samen aan de slag. Aan het eind van de dag is uw tuin weer een plaatje.

Natuurlijk voeren we al het afval af. Daar hebt u ook alvast geen omkijken meer naar.

Bedrijven/instellingen

De dagelijkse bezigheden binnen uw bedrijf of instelling bieden meestal geen ruimte voor onderhoud van de tuin om het pand heen. Ook aan bedrijven of instellingen leveren wij daarom maatwerk.
Voor een vast bedrag per jaar onderhouden wij uw bedrijfstuin of het groen rond uw pand. Wilt u weten wat alle mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.